Turisme Accessible

Turisme Accessible

Puigcerdà és una població per a tothom, una vila plena d’història, de fires, de mercats, de gastronomia, amb una vitalitat cultural que li dona un atractiu molt  especial. La llarga història del municipi és present als carrers i a les places del centre històric, que acullen edificis de tots els estils arquitectònics.

Com a rutes culturals, el centre històric, el Museu Cerdà i el Balcó de Cerdanya, són practicables per visitants en cadira de rodes i/o mobilitat reduïda. El nostre estany fa que sigui uns dels espais més atractius  del municipi  on poder-se endinsar dins la natura sense cap tipus de barrera arquitectònica.

Turisme accessible Puigcerdà

Tots aquests recorreguts ofereixen diverses possibilitats i recursos com passarel·les preparades ,ascensors panoràmics,  pendents màxims limitats i amb places de pàrquing adaptades per facilitar-hi l’accés ,entre altres, amb l’objectiu que tots els visitants s’hi puguin moure amb total llibertat.

Us presentem una selecció dels llocs que podeu gaudir d’una experiència accessible, totes aquestes instal·lacions queden ben integrades amb el medi per tal que el visitant gaudeixi dels variats paisatges i la diversitat de flora i fauna de la zona. Són rutes sense necessitat de guia, afavorint l’autonomia de les persones que volen gaudir del nostre municipi.

Turisme accessible i petjades culturals a Puigcerdà
Ruta Petjades Culturals
Turisme accessible asecnsor panoràmic Puigcerdà
Museu Cerdà i ascensor panoràmic
Turisme Accessible Puigcerdà
El Balcó de Cerdanya i ascensor panoràmic
Turisme accessible Puigcerdà
Estany de Puigcerdà i rampa d'accés
Turisme accessible Puigcerdà estany del torniquet
Estany del Torniquet i Camí de Sant Jaume
Català CA English EN Français FR Español ES