Política de privadesa

INTRODUCCIÓ

A Puigcerdà Turisme, sensibilitzats amb les necessitats dels usuaris d’Internet i conscients de la importància de la rigorosa privacitat de la informació personal que ens confien, incloem aquesta declaració de privacitat amb l’objecte del fet que siguis conscient de la política en el tractament de les dades personals que s’obtenen dels visitants i usuaris..

Com usuari, acceptes aquestes condicions pel sol fet de llegir, visualitzar o navegar en la web. Si no ho acceptes, has d’abandonar el web, sense fer-ne ús d’ell ni del seu contingut, i sense accedir a les pàgines enllaçades.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE DADES

El titular del lloc i responsable del tractament de dades és el Patronat de Turisme de Puigcerdà, amb CIF P6715004E, per contactar pots fer servir l’adreça de correu electrònic turisme@puigcerda.cat, el telèfon 972880542 o correu postal a Plaça de Santa Maria s/n, 17520 de Puigcerdà, Girona.

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE DADES

En el nostre web, existeixen apartats específics on pots anotar les teves dades per rebre informació sobre actualitzacions del nostre web i d’alguns programes que es distribueixen. Nosaltres t’assegurem que la informació que ens facilitis serà gestionada de manera confidencial.

Les dades s’emmagatzemaran mentre existeixi previsió del seu ús per a la fi per al qual van ser recollides..

No es fan preses de decisions automatitzades amb les teves dades.

La web pot utilitzar cookies, consulta la nostra política de cookies 

LEGITIMACIÓ DEL TRACTAMENT DE DADES

L’ús de les teves dades s’efectua perquè ens dónes el teu consentiment per utilitzar les que ens proporciones en els formularis per un ús específic que s’indica en cadascun d’ells. Totes les teves dades només són necessàries per a usos concrets pels quals se’t sol·liciten, si no ho fas, aquests serveis no són possibles.

TRANSFERÈNCIES I CESSIONS DE DADES

Existeix un compromís ferm per part nostre que les dades que proporcionis a Puigcerdà Turisme, no seran venudes ni cedides a terceres persones sense el teu previ consentiment, per a cap concepte o circumstància, excepte consentiment exprés o obligació legal.

La nostra web conté enllaços cap a altres webs de tercers. Puigcerdà Turisme no es fa responsable per les polítiques i pràctiques de privacitat d’aquestes altres webs.

DRETS DELS INTERESSATS

Tens dret a accedir a la informació que sobre la teva persona estigui emmagatzemada en les nostres bases de dades, rectificar-la en cas d’errada, suprimir-la, limitar-la oposar-te al seu tractament i retirar-ne el consentiment si aquest és el teu desig. Per fer-ho només has d’escriure un e-mail a l’adreça de correu electrònic: turisme@puigcerda.cat on et contestarem qualsevol consulta, comentari, aclariment que ens facis al respecte.

Per a més informació sobre temes relacionats, la web de referència de la Xarxa espanyola és l’Agencia de Protección de Datos, on tens dret a reclamar.

Català CA English EN Français FR Español ES