Festa del Roser 2021

FESTA DEL ROSER 2021

Torna la Festa Major de Puigcerdà! 15, 16, 17, 18 i 19 de juliol de 2021!

Molt aviat us compartirem la programació detallada de tots els actes que hi haurà a la festa major d’enguany, però per anar obrint boca ja us podem anunciar que tindrem concerts de Gertrudis, Porto Bello, Suu, Los 80 Principales, les orquestres Selvatana, Venus i Principal de la Bisbal, hi haurà cultura popular, gegants, havaneres, teatre, activitats infantils i molt més!
Això sí, enguany i a causa de la pandèmia de la Covid19, els concerts i activitats seran perimetrades i amb aforaments reduïts, necessitat d’entrada prèvia o altres mesures segons la tipologia de l’espectacle.

Molt aviat més informació! Estigueu atents a la nostra pàgina web (www.puigcerda.cat), a les nostres xarxes socials i a les xarxes socials de la Comissió de Festes de Puigcerdà!

13 comentaris a “FESTA DEL ROSER 2021”

  1. Hola,
   Encara no disposem de les actuacions, horaris i programa d’activitats. A mida que ens arribi la informació, l’anirem actualitzant en el web.
   Gràcies

  1. A hores d’ara, acabem de rebre una notificació en el que no és segur que hi hagi atraccions a causa de l’empitjorament de les dades COVID i les noves restriccions.

   1. DAVID Perez vazquez

    Bona nit!
    Crec que tal com està la situació s’hauria de suspendre la festa major i fer-la quan les condicions siguin més favorables!
    La salut de tothom està en joc!
    Siguem responsables!

 1. Silvia Ramon

  Bona tarda, m ‘agradaria saber si per la festa de l estany, es podrien treure entrades per veure els focs al llac, gràcies

  1. Bon dia, a hores d’ara, no es podran treure entrades per veure els focs del llac. De tota manera si volen, ens poden contactar més endavant per si hi ha canvis en el protocol. Gràcies.

 2. Bona nit,

  Estem mirant el tema entrades per veure la Suu, P Bello i Gertrudis i no es pot fer cap reserva ja està tot ple.

  No hi ha cap possibilitat de veure’ls? O això de tenir ENTRADA és per les persones que podran entrar a la cadira i si hi ha possibilitat estar pel perímetre de la zona del concert?

  1. Bon dia, si no tenen entrades, no podran accedir a l’envelat (estarà tancat) i tampoc podran accedir al perímetre de la zona del concert perquè també estarà delimitat i tancat.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Català CA English EN Français FR Español ES